banner2779
banner2752
banner2750

OKUR, KANDIRA’DA KÖYLÜLERİ DİNLEDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Esentepe ve Kanatlar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Sinan Emren ve yönetiminin verdiği iftar yemeğine katıldı. Köylülerin büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğinde Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk de hazır bulundu. Esentepe meydanındaki iftarın ardından Milletvekili Mehmet Ali Okur ve beraberindekiler, çay içmek üzere köy kıraathanesine geçti.

KÖYLÜLER MEMNUN 

Kooperatif Başkanı Sinan Emren’in köy karpuzu hediye ettiği Mehmet Ali Okur köylülerin sorunlarını dinledi. Gerek AK Parti hükümeti gerekse Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra belediyelerinin organize çalışması sonucu Kandıra’nın kabuk değiştirdiğini vurgulayan Milletvekili Okur, mevcut sorunların tek tek giderildiğini belirtti. Köylüler de Kandıra’nın son yıllarda güzel hizmetler aldığını, köylerinin de hizmet gördüğünü ifade etti.

BOZBURUN’A GEÇİLDİ

Milletvekili Mehmet Ali Okur, başkanlar Cengiz Kan ve Erdinç Şentürk, teravih namazından sonra Bozburun Köyü’ne geçti. Burada kalabalık bir grup tarafından karşılanan Okur ve beraberindekiler, köylülerle bol bol sohbet etti. Özellikle tarım ve hayvancılıkla ilgili sıkıntılar dile getirilirken, Başkan Cengiz Kan, Arıklar Sulama Birliği sayesinde damlama sulama sistemine geçildiğini ve böylece Kandıra’nın tarımsal üretimde verimi yakaladığını belirtti. Mehmet Ali Okur’un Kandıra ziyaretini yapılan tatlı sohbetlerin ardından noktaladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751