Okur’dan Yoğun Dilovası Mesaisi

Beraberine AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyeleri Selahattin Doğu, Halis Öz, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçede çeşitli incelemelerde bulundular.

Tavşancılda’da incelemelerde bulunan Milletvekili Okur ve ilçe yönetimi Tavşancıl huzurevinde bulunan yaşlılarımızı da unutmadılar huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Okur, dert ve sıkıntılarını dinledikleri yaşlıların hal ve hatırlarını sorarak moral verdiler. Oldukça samimi ve sıcak atmosferde geçen ziyaretten huzur evi sakinleri de memnun kaldı.

Ziyaret sırasında huzurevi sakinlerinin yılda bir kez hatırlanmaması gerektiğini belirten AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, "Biz yaşlılarımızı yılda bir kere yaşlılar haftasında hatırlamak istemiyoruz. Biz, huzurevi sakinleri büyüklerimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyor, fırsat buldukça da onlarla beraber olmaya çalışıyoruz." dedi.

Huzurevi yönetiminden bilgiler alan Okur, "Burada yaşayan yaşlılarımız bizlere emanet edilmiş büyüklerimizdir. Onların huzur ve güven içinde, kendi evleri gibi burada rahat yaşamalarını sağlamak bizlerin boynunun borcudur. Huzurevi sakinlerimizin bir isteği, bir ihtiyacı olduğunda her zaman kapımızı çalabilirsiniz. Biz onların sorunlarını çözmekten, onların yüzünü güldürmekten büyük mutluluk duyarız. Onların her zaman emirlerinde olduğumuzu bilmenizi isteriz." diye konuştu.

-- 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817