banner2779
banner2752
banner2750

 Okur’un Dilovası turu
 Okur’un Dilovası turu

Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, teşkilat ziyareti sonrası Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Dilovası’nda ziyaretlerde bulundu.

OKUR’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Okur’un ilk ziyareti İlçe Teşkilatı oldu. İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Belediye Başkanı Cemil Yaman ve beraberindekilerin kapıda karşıladığı Okur bir süre teşkilatta yöneticiler ile sohbet etti. Okur burada yaptığı açıklamada teşkilatlar bizim olmazsa olmazımızdır. Başarılarımızın ana temeli teşkilatlarımızın yaptığı çalışmalardır. Teşkilatın içerisinden gelen biri olarak teşkilatımızın tüm kademelerinin sorun ve önerilerini dikkate alıyorum. Dilovası Teşkilatımızda ilimizde en başarılı teşkilatlar içerisinde yer almaktadır. Fedakârca yaptıkları çalışmaların meyvelerini her zaman sandıkta almışızdır. Dilovası halkına da teşkilatımıza ve partimize verdikleri destekten dolayı buradan teşekkür etmek istiyorum.”dedi.

TAM KADRO ZİYARET

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur beraberinde Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Nalbant, AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte sırasıyla, Dilovası’na yeni atanan Kaymakam Hulusi Şahin’i, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar’ı ve Emniyet Müdürü Yüksel Toprak’ı ve mahalle muhtarlarını ziyaret ettiler.

OKUR “BAŞARI DİLEDİ”

Dilovası’na yeni atanan Kaymakam Hulusi Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, “Dilovası yeni bir ilçe, gün geçtikçe hızla gelişen güzelleşen, bölgede en çok hizmet alan ilçe, Dilovası her alanda yeni projelere ev sahipliği yapıyor ve her geçen gün değişim içerisindedir.” dedi.

DİLOVASI GÜZELLEŞİYOR

Dilovası’nda bir dizi ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Okur Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Toprak, Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar ve mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Okur ziyaretlerinde yaptığı açıklamada ‘’Hükümetin ve belediyenin yaptığı hizmetler ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının yaptığı hizmetler ile Dilovası son yıllarda önemli bir mesafe kaydetmiştir. Dilovası her geçen gün daha güzel oluyor.Kentleşme yolunda önemli adımlar atmıştır. Yeni ilçe olan Dilovası’nın bu kadar hızlı gelişmesinde emeği geçen emniyet teşkilatımıza, milli eğitim camiasına ve mahalle muhtarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” 

HİZMETLERE TAM NOT

Ziyaretlerin ardından Dilovası’nda yapılan çalışmaları inceleyen Okur, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Cemil Yaman’dan bilgi aldı. Çalışmaları tek tek inceleyen Okur, hizmetlerden memnun olurken, Eğitim Kompleksi içerisinde yapılan okulları tek tek gezerek yapımı biten ve devam eden  yeni okullara hayran kaldı. Okur, kompleksin yapılmasında büyük emeği geçen Başkan Yaman’a hizmetlerinden dolayı övgüler yağdırırken çalışmalardan dolayı da teşekkür etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751