Okutan Anneler Derneği’ne İlim Yayma Cemiyeti’nden destek

Derince İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yasın Kayı ve yönetim kurulu üyeleri, bez bebek satarak, öğrencilere destek sağlayan Derince Okutan Anneler Derneği’ni ziyaret etti

Çalışmaları aktardılar

Maddi durumları iyi olmayan öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlamak için kurulan ve yaklaşık iki yıldır bu amaç doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Derince Okutan Anneler Derneği’ni ziyaret eden Derince İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yasın Kayı ve yönetim kurulu üyeleri Ali İhsan Altın, Sıtkı Sarıgöl, Hatip Erkınay ve Ahmet Bostan çalışmaları yerinde gözlemleme imkanı buldu. Konuklarıyla yakından ilgilenen Okutan Anneler Derneği Başkanı Nihal Alemdar ise ziyaretçilere yaptıkları çalışmaları anlattı.

Yasin Kayı’dan kutlama

Birçok farklı çeşitte ve renkte yüzlerce bez bebek diken ve her gün dernek binasında çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Okutan Anneler Derneği Başkanı Nihal Alemdar, öğrencilerin eğitim yaşamlarını kolaylaştırmak için gayret sarf ettiklerini belirtti. Derneğin etkinliklerini yakından takip ettiklerini söyleyen Derince İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yasın Kayı ise öğrencilerin eğitimine yönelik olarak yapılan bu çalışmalardan dolayı Okutan Anneler Derneği Başkanı Nihal Alemdar ve yönetimini kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817