Okutan Anneler Derneği’ne Trabzonlulardan destek

Alemdar, çalışmaları aktardı

Ekonomik durumları iyi olmayan öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlamak için kurulan ve yaklaşık bir buçuk yıldır bu amaç doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Derince Okutan Anneler Derneği’ni ziyaret eden Kocaeli Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Satiha Saral ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan çalışmaları yerinde gözlemleme imkanı buldu. Konuklarıyla yakından ilgilenen Okutan Anneler Derneği Başkanı Nihal Alemdar, ise ziyaretçilere yaptıkları çalışmaları aktardı.

 

Her şey öğrenciler için

Çeşit çeşit, renk renk yüzlerce bez bebek diken ve her gün dernek binasında çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Okutan Anneler Derneği Başkanı Nihal Alemdar, öğrencilerin eğitim yaşamlarını kolaylaştırmak için gayret gösterdiklerini dile getirdi. Derneğin yaptığı etkinlikleri basın yoluyla takip ettiklerini belirten Kocaeli Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Satiha Saral, öğrencilere yönelik yapılan çalışmalardan dolayı Okutan Anneler Derneği Başkanı Nihal Alemdar’ı kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.