Okutan Anneler’in eğitime katkısı sürüyor
 Bu yıl 60 öğrenciye burs imkanı sağlamak hedefiyle yola çıkan Derince Okutan Anneler Derneği’nin Kent Meydanı’nda düzenlediği kermes yoğun ilgi gördü

 

Kent Meydanı’nda kermes düzenlediler

Eğitim yaşamlarında başarılı olan fakat maddi durumu yetersiz öğrencilere katkı sunmak amacıyla bundan yaklaşık iki yıl önce kurulan Derince Okutan Anneler Derneği çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlk iki yıl içersinde 55 öğrenciye burs veren ve bu yıl bu hedefi 60’a çıkartan Derince Okutan Anneler Derneği’nin ‘Siz de bir üniversite öğrencisine çare olun’ adı altında başlattığı kampanya ile her katılımcının ayda sadece 10 TL ödeyerek üniversite öğrencilerinin eğitimine katkı sunması hedefleniyor. Okutan Anneler Derneği Başkanı Nihal Alemdar ve yönetim kurulu üyeleri bir yandan kampanya çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken diğer taraftan da projeyi halka daha iyi anlatabilmek için Derince Kent Meydanı’nda bir kermes düzenlediler.

 

Başkan Alemdar da ziyaret etti

Kermeste sağlanacak gelirle üniversite öğrencilerinin eğitimine katkı sunmaya devam edeceklerini söyleyen dernek başkanı Nihal Alemdar, “Okumak isteyip de maddi yetersizliklerden ötürü eğitimine devam edemeyen çocuklarımız var. Gelin hep beraber el ele verip bu çocuklarımıza zaman ayıralım ve yanlarında olalım.” dedi. İlçe halkının yoğun ilgisiyle karşılanan kermesi Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve başkan yardımcısı Adnan Balcı da gezdi. Eğitime yönelik faaliyetlere her zaman katkı sunan Başkan Alemdar, yaptığı kısa açıklamada Okutan Anneler Derneği’nin kurulduğu günden bu yana çizgisini daima muhafaza ettiğini ve Derinceli hanımların yürüttükleri bu çalışmanın halk nezdinde de takdir topladığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817