Olay Yerine Giden Polislere Ateş Açtılar
Kaçan 4 kişi polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu yakalandı. 

Alınan bilgiye göre, 155 polis imdat hattına Tavşantepe Mahallesi'nde Ömür Sokak'ta kavga olduğu yönünde ihbar yapılması üzerine bölgeye İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle motosikletli yunus ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler beyaz bir aracın süratle kaçtığı görünce aracın peşine düştü. Polisin "Dur" ihtarına uymayan araç ara sokaklardan önce Yeşilova Mahallesi'ne oradan da 28 Haziran Mahallesi'ne girdi. Polisten kaçmaya çalışan araç Alemdağ Sokak'ta bir evin otoparkına girince daha fazla kaçamadı ve araçtaki şahıslar aşağıya inerek av tüfeği ile polislere rastgele ateş açtı. Olayda yaralanan olmazken, polisin müdahalesi sonucu etkisiz hale getirilen A.C., O.K., C.D. isimli şahıslarla araç içindeki bir kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Şahısların araçta bulunan kadını Tavşantepe Mahallesi'ndeki evinden kaçırdıkları ve kavganın da bu nedenle çıktığı öne sürüldü. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi çevrede detaylı incelemede bulunurken, Tavşantepe'deki evde de av tüfeği ile ateş edildiği ancak kimsenin yara almadığı öğrenildi. Gözaltına alınan şahıslardan A.C. sağlık kontrolüne götürüldüğü esnada görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırırken, kadın ise küfür ve hakarette bulundu. Şahısların polisten neden kaçtığı ve neden silahla ateş ettikleri henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817