ÖLDÜRDÜĞÜ HER KİŞİ İÇİN 12 YIL 6 AY CEZA ALDI
 Geçtiğimiz Eylül ayında İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde kız kaçırma meselesi yüzünden Ercan Şencan, Saadettin Sağlam, Ertaş Sağlam ve Sezgin Sağlam arasında kavga çıkmış, olayda Ercan Şencan yaralanırken Sadettin Sağlam, Ertaş Sağlam olay yerinde, Sezgin Sağlam ise hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Ercan Şencan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olayla ilgili davanın görülen duruşmasında karar çıktı. Sanık Ercan Şencan öldürdüğü her kişi için 12 yıl 6 ay olmak üzere toplamda 37 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.


TAHLİYESİNİ TALEP ETTİ

Davaya tutuklu sanık Ercan Şencan, vekili Av. Hüseyin Acurman, tutuksuz yargılanan müşteki sanıklar Vahdettin Mehmet ile şikayetçi olan Reyhan, Güldeniz, Sevcan Sağlam ve avukatları katıldı. Duruşma daha öncesinde de olduğu gibi yine güvenlik önlemi altında gerçekleştirildi. Tutuklu sanık Ercan Şencan, “Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı. Benim kimseyle alıp veremediğim bir şey yok. Tahliyemi talep ediyorum” dedi.  Mahkeme heyeti sanık Ercan Şencan’a öldürdüğü her kişi için 12 yıl ay olmak üzere toplamda 37 yıl 6 ay, davacı tarafta bulunan ve dosyada evi basan kişi olarak kayıtlara geçen Mehmet Sağlam’a ise 5 sene hapis cezası verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817