“Ölmek istiyorum“ dedi hastanenin çatısına çıktı
 Gölcük’te bulunan Özel Aile Konak Hastanesi’nde bir kadın hastane çatısından atlayarak intahar etmek istedi. Kısa sürede olay yerine gelen Gölcük Emniyetine bağlı ekipler kadını ikna ederek çatıdan indirdi.

AİLEVİ SORUNLAR CANINA KAST ETMEYE NEDEN OLDU
Ailevi sorunları olduğu iddia edilen ve eşinin şizofren hastası olduğu öğrenilen Kudret O. isimli kadın yaşadığı sorunlar yüzünden Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi’nin çatısına çıkarak hayatına son vermek istedi. 35 yaşında ve 5 çocuğu bulunan Kudret O., eşinin hastalığı yüzünden sıkıntılı günler yaşadığını söyledi. 

MÜDÜR YARDIMCISI İKNA ETTİ
Hastanenin çatısında emniyet ekiplerinin uzun süre ikna etmeye çalıştığı ancak ikna olmayan kadını olay yerine gelen Gölcük Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Özkan’ın ikna kabiliyetiyle çatıdan indirdi. Daha sonra emniyet ekipleri Kudret O. yu sağlık ekiplerine teslim ederek muayene olmasını sağladı. Burada uzman psikologlar 'udret O’yu muayene ettikten sonra Kudret O. ya her türlü yardım yapılacağı sözünü verdi. Emniyet ekiplerinin sorgusu sonrasında Kudret O. nun bir çocuğunun madde bağımlısı olduğu ortaya çıkarken, çocuğun İstanbul’a kaçtığı öğrenildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817