Ölüm taşla geldi.
 Körfez’de meydana gelen bir iş kazasında, elindeki matkap ucunu bilemeye çalışan bir kişi , taşın kırılması sonucu feci şekilde can verdi.

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza Körfez Tütünçiftlik Barbaros Mahallesi Hürriyet Bulvarı’nda yer alan Modül Çelik adlı iş yerinde meydana geldi. İş yerinde 2 yıldır çalışan Fevzi Çebi (52) adlı işçi, saat 14.00 sıralarında elindeki matkabı bileme taşında bilemek istedi. Hızlı devirle çalışan bileme taşı, henüz belli olmayan bir nedenle patladı. Patlama sonrasında yerinden fırlayan taş ve parçalar Fevzi Çebi’nin kafasına isabet etti. Fırlayan taşın tam karşısında olan Fevzi Çebi, aldığı darbe sonucunda olay yerinde öldü.

Olaydan sonra polis ve savcılık kazayla ilgili soruşturma başlatırken, arkadaşları gözlerinin önünde can veren işçiler adeta şok oldular.

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, Körfez’de oturan ve 3 çocuk babası olan Fevzi Çebi’nin, yapılan otopsiden sonra yarın Körfez’de toprağa verileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817