Ölümle tehdit edip tecavüz ettiler!
İstanbul’da birlikte olduğu yabancı uyruklu kadını Gebze’ye getiren zanlılar, Türkmenistan uyruklu kadını bir geceliğine kiraladıkları eve kapattı. Kadına defalarca tecavüz eden bir zanlı, 20 bin dolar karşılığında genç kadını ölümle tehdit etti. Alınan bilgiye göre, Uğur B, Ramazan L., Murat K., Bilal K. adlı 4 arkadaş İstanbul Beylikdüzü’nde bir adrese gitti. İddiaya göre Ramazan L., Natalia adlı Türkmenistan uyruklu kadını arayarak eğlenmek istediklerini söyledi. Natalia adlı kadın da durumu arkadaşı Türkmenistan uyruklu Leyla B.’ye anlattı. Teklifi kabul eden iki arkadaşı almak için Ramazan L., arkadaşları Uğur B. ile Bilal K.’yı eve göndererek kendisi araçta bekledi.


ELLERİNİ BAĞLAYARAK KAÇIRDILAR

Eve giren zanlılardan Uğur B. ve Bilal K., içeride bulunan Leyla B. ile ilişkiye girmek istedi. Leyla B., kendi rızasıyla Uğur B. ile birlikte oldu. Daha sonra Uğur B.’nin, iki kadına bıçak çekerek onlardan 20 bin Dolar istediği iddia edildi. İstedikleri parayı alamayan zanlılar Natalia adlı kadının ellerini ve ayaklarını bağlayarak genç kadını evde bırakıtı. İki zanlı daha sonra Leyla B.’yi kaçırarak dışarıda beklemekte olan araca bindirdi. Araç içerisinde bekleyen Ramazan L. ve Murat K. ile birlikte 4 zanlı Gebze’ye doğru yola çıktı.

TECAVÜZ EDİP PARA İSTEDİ

Genç kadını ilk olarak Gebze’de bir inşaata götüren zanlılardan Uğur B., burada genç kadını öldürme tehdidiyle para istedi. Korkan kadın 7 bin TL ödemeyi kabul etti. Saat 05.00 sıralarında Mutlukent’te bulunan bir eve gelen zanlılar, genç kadını burada bulunan bir daireye kapattı. E.K.’ya ait olduğu belirtilen evi 90 TL karşılığında kiralayan zanlılar, genç kadının ellerini ve ayaklarını bağladı. Türkmenistan uyruklu kadının bulunduğu odaya giren zanlı Uğur B., kadına tecavüz etti. Olayın ardından zanlı Uğur B., genç kapıyı kilitleyerek odadan çıktı.

ÇARŞAFLA CAMDAN SARKTI

Baskıya dayanamayan Türkmenistan uyruklu kadın, aynı gün saat 10 sıralarında evden kaçmak için çarşafları bağlayarak camdan zemine inmek istedi. Bu sırada genç kadını camda gören bir vatandaş, kadının yardım işaretlerini anlayarak durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, zanlıları kısa sürede yakaladı. Yapılan incelemelerde ev sahibi olduğu iddia edilen E.K. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, zanlıların dördü de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Natalia ve Leyla B. adlı kadınlar sağlık kontrollerinin ardından sınır dışı edilmek üzere yetkili mercilere sevk edildi. Suçlamaları kabul etmeyen zanlılar, bin 200 TL karşılığında 2 günlüğüne Leyla B.’yi pazarladıklarını ve zamanı dolması için kadını evde beklettiklerini söyledi. 



kaynak: demokratgebze.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817