ÖMER GÜNEY'DE VİRÜSE YAKALANDI

Körfez Belediyesi’nin son dönemde hayata geçirdiği en özel sosyal projelerinden biri olarak gösterilen, belediye başkanı Şener Söğüt’ün ilçeye ve aslında tüm kente kazandırdığı en görkemli mekanlardan biri durumunda bulunan Nazende Kafe & Restoran, uygun fiyat, bol çeşit ve son derece kaliteli bir hizmet anlayışının hakim olduğu mekan, yalnızca Körfez ilçenin değil, aynı zamanda tüm kentin ve çevre illerden de müdavimleri bulunuyor.

BAŞARININ MİMARI; ÖMER GÜNEY

Belediye başkanı Şener Söğüt’ün özel olarak ilgilendiği Nazende’nin bugünlere gelmesinde bir isim dikkat çekiyor. Kuruluşun kapılarını müşterilerine açtığı ilk günden itibaren sorumluluğunu üstlenen Ömer Güney, yaptığı çalışmalarla adeta kentin yeni bir markasının doğuşuna öncülük etti. Güney, kurduğu ekip, oluşturduğu disiplinli yapı ve elde ettiği başarılı netice ile kentin huzur veren ender mekanlarından birinin var olmasını sağladı.

TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Loş ve huzur veren ortamı ve kaliteli hizmet anlayışının hakim olduğu Nazende Kafe & Restoran’ın bugünlere gelmesinde büyük payı bulunan kurum müdürü Ömer Güney, şu sıra sağlık sorunları ile uğraşıyor. Bir süre önce yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkan Güney, şu anda evinde karantina sürecini geçiriyor. Sağlık durumu şu an için iyi olan Güney yaptığı sosyal paylaşımda herhangi bir sorununun bulunmadığını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817