Ömer Halis bebeklere ‘Hoş Geldin’ dedi
 Körfez Belediyesi’nin ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla ilçede yeni doğan çocuklara yönelik başlattığı ‘Hoş Geldin Bebek’ uygulaması büyük beğeni topluyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da proje kapsamında iki eve konuk oldu. Güney Mahallesi’nde ve Hacı Osman Mahallesi’nde evde ziyaret edilen iki bebeğin ortak noktası da; İkisinin isminin 15 Temmuz’un sembol isimlerinden olan Ömer Halis olmasıydı.

YENİ ÖMER HALİS’LER

Başkan Baran ve eşi Bilge Baran’ın ilk adresi Güney Mahallesi’nde oturan Zeynep ve Ömer Yayla çiftinin evi oldu. Minik Ömer Halis ile yakından ilgilenen Başkan Baran, hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu. Başkan Baran, daha sonra ise Hacı Osman Mahallesi’nde oturan Esen ve Olcay Yılmaz çiftinin evine giderek Ömer Halis’e ‘hoş geldin’ hediyesi takdim etti.

SAĞLIKLI BİREYLER

Körfez Belediyesi tarafından uygulanmaya başlanılan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesiyle ilgili konuşan Başkan İsmail Baran, “İlçemizdeki tüm yeni doğan yavrularımıza ‘hoş geldin bebek’ diyoruz. İki bebeğimizin ismi de Ömer Halis. Yani Yeni Ömer Halis’ler geliyor. Korksun FETÖ hainleri” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817