ÖMER TÜRKÇAKAL BULVARI’NDA TRAFİK AKTARMASI
 Büyükşehir Belediyesi Outlet Center Kavşağı ve bağlantı yolları yapım işi kapsamında planlanan Kuzey Yan yol çalışmaları sebebi ile, mevcutta kullanılan Ömer Türkçakal Bulvarı Gölcük – İzmit istikameti trafik akışı, 1 Ağustos Pazartesi itibari ile yeni yapılan Güney Yan Yola aktarılarak sağlanacak.

 

SERVİS YOLU AÇIK BIRAKILACAK

Bu kapsamda çalışmaların yapılacağı Kuzey Yan Yol üzerinde bulunan iş merkezlerine giriş çıkışların sağlanabilmesi için kontrollü bir şekilde araçların geçebileceği servis yolu açık bırakılacak. Çalışmalar kapsamında Sanayii sitesi kavşağı da geçici süre ile trafiğe kapatılacak. Yeni trafik akışı Köşk Sokak üzeri Hayrettin Uzun Caddesinden sağlanacak.  Kavşak bölgesinde bulunan altyapı çalışmalarının tamamlanması ile kavşak bölgesi kontrollü olarak trafiğe açılacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817