ÖN SEÇİMDE CHP KAZANDI
7 ilçede yapılan ön seçimde sandık başına giden partililer, başkan adayı olmasını istediği isimler için oylarını attı, kanaatlerini sandığa yansıttı. CHP’de bir süreç tamamlandı. Asıl yarış ise şimdi başlıyor. CHP’nin en çok önem verdiği ilçelerin başında gelen İzmit’te ise, aday adayları Sirmen’in çevresinde birleşti. Bundan sonraki hedefin “İzmit’i kurtarmak. Belsa’ya çıkmak” olduğu vurgulandı.

“ARTIK KUTLAMA, 2 NİSAN’DA BELSA’DA”

İzmit’te en yakın rakibi Hikmet Erenkaya’ya 781 oy fark atarak ipi önde göğüsleyen Sefa Sirmen, sonuçlan alındıktan sonra İzmit Lisesi’nin bahçesinde toplanan partililere seslendi. Sirmen, “Centilmence yarış oldu,. CHP ve Kocaeli kazandı. El ele verip, birlik için çalışacağız. Emaneti geri alacağız. Bir dahaki sevincimizi,30 Mart seçimlerinin sonrasında, 2 Nisan’da Belsa’da yaşayacağız” dedi.

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım da, 10 yıl önce kaybettikleri Belsa’yı yeniden alacaklarını belirtti, “Belsa’yı kazanacağımızı taahhüt ediyorum” dedi.

“İZMİT’İ KURTARACAĞIZ”

CHP İzmit’te sonuçların alınması ve açıklanmasının ardından CHP İzmit Belediye başkan adayı sıfatını partililerin oylarıyla kazanan Sefa Sirmen, tüm aday adaylarını kucaklayıcı bir tutum sergiledi. Sirmen, kazananın kaybedenin olmadığını belirtti. CHP’nin aday adayları da ilk değerlendirmede başarılı bir sürecin geride kaldığını söylediler. Aday adayları, bundan sonraki hedeflerinin İzmit’i kurtarmak olduğunu ifade ettiler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817