Önal’a Ziyaretçi  Akını Vardı

Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Ahmet Önal’ı iş yerinde ziyaret etti. Buluşma sırasında Ahmet Önal’ın oğulları ile Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) Genel Başkanı Erkan Gül de hazır bulundu.

ZİYARET TEŞEKKÜRÜ

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında misafirperverliği için iş insanı Ahmet Önal’a teşekkür eden Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, iş dünyasının Körfez ilçe için öneminden söz etti. Kaymakam Bilgin ile yakından ilgilenen Önal da “Sayın kaymakamımız iş yerimizde bizleri ziyarette bulundu. Kendilerine yaptıkları bu ziyaret için teşekkür ederiz” dedi.

MAKAMI BOŞ KALMADI

Öte yandan Erzurumlular Vakfı Başkanı ve iş insanı Ahmet Önal’ın sahibi olduğu Önal Lojistik firmasının konukları yalnızca Kaymakam Bilgin’den ibaret değildi. Aynı zamanda AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile başkan yardımcılarından Erdal Durmuş da Önal ile iş yerinde bir araya geldi ve içilen çayların eşliğinde samimi bir şekilde sohbet etti.

GÜLTEKİN’DEN DOST ZİYARETİ

Ahmet Önal’a bir diğer ziyaret de aynı zamanda yakın dostu olan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Alper Gültekin tarafından yapıldı. Dostların buluşmasında yine samimiyetle yapılan sohbet vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817