banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Önce Basınla Sonra Halkla Buluştu

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Gülümser Akkoyunoğlu güne hızlı başladı. İlk olarak sabah basın ile bir araya gelerek kahvaltı yapan Akkoyunoğlu öğlenden sonra ise Gebze İlçe Başkanlığını ziyaret ederek aday adaylığı tanıtımını yaptı. Ağırlığının bayanlardan oluştuğu kalabalık bir taraftar grubunu ilçe başkanlığı önünde alkışlarla ve sloganlarla karşılanan Akkoyunoğlu önce İlçe Başkanı Hasan Soba ve ilçe yöneticileri ile bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Ardından aday adaylığı tanıtımı için toplantı salonuna geçti. Açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba yaparak ;

Ortak hedefin yeni ve güçlü Türkiye olduğunu belirterek Gülümser Akkoyunoğlu’ na başarılar diledi. İlçe Başkanı Hasan Soba’ nın konuşmasının hemen ardındanbir konuşma yapan Gülümser Akkoyunoğlu;

Değerli ilçe başkanım ve yönetim kurulu üyeleri, misafir ilçe başkanlarım, Kadın kolları başkanım ve üyeleri, Gençlik kolları başkanım ve üyeleri, Belediye başkanlarım,  çok kıymetli Ak Parti ailem, çok değerli konuklar ve basınımızın güzide temsilcileri.Hepinizi sevgi ve saygı ileselamlıyorum.Hoş geldiniz.Bugün benim için çok onurlu ve gururlu bir gün. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü yapmış olduğum Ak Parti Kocaeli milletvekilliği aday adaylığı başvurumun heyecanı ve mutluluğu içindeyim.Yıllardır mücadele ettiğim AK Parti çatısı altında Kocaeli milletvekilliği Aday Adaylık başvurumun Ülkemize, Milletime, AK Partimize ve Kocaeli’mize hayırlı olmasını diliyorum.

Değerli Ak Parti ailem hayatımın büyük bir bölümünü Gebze halkına gerek siyasi, gerekse sosyal alanda hizmet etmeye gayret göstererek geçirdim. Aileme, yakınlarıma, çevreme ve bölgeme, en önemlisi de halkıma ve güzel ülkeme hizmet etmeyi, onlar için çalışmayı, sorunun değil çözümün bir parçası olmayı her zaman şereflerin en büyüğü bildim. Genç yaşta girdiğim bu siyaset arenasında, önemli görevler üstlendim. Aldığım her görevi büyük bir sorumluluk kabul edip, bölgeme ve ülkeme hizmet için her fırsatı değerlendirmeye çalıştım. Ülkemizin içinde bulunduğu koşullar, halkımızın AK Parti’ye olan güven ve inancı, benim de bu hizmet kervanı içinde yer almam gerektiğini gösterdi.Düşünceler ve diller bizi birbirimizden ayıran özellikler. En büyük ortak yanımız Ak Parti’ li olmamız. Ve bugün Ak parti ailesine dahil olmaktan rozetini taşımaktan onur ve mutluluk duyuyorum. 

AK Parti’nin bir mensubu olmak, her gün çok çalışmayı gerektirir. Seçim bittikten sonra da bir gün sonra seçim olacakmış gibi bu kutlu davaya hizmet etmeyi görev saydık. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Gebze Belediyesi Meclis Üyesi listesinde yer aldım. Bu süre zarfında başta Gebze bölgesi olmak üzere tüm Kocaeli halkı ile iç içe oldum; daha fazla insanla tanışma, daha fazla sivil toplum örgütüyle bir araya gelme, daha fazla sorunun çözümü noktasında insanlarımıza hizmet etme fırsatı buldum. Ak Parti’mizin ilçemizde en yüksek oyu alabilmesi için gecemizi gündüzümüze kattık. Seçim gününe kadar kendimi Partinin bir neferi görüp, partimize bir oy daha nasıl getiririz deyip, cadde cadde, sokak sokak, ev ev gezdik. Gebze başta olmak üzere Kocaeli’nin tüm ilçelerinde olduğu gibi Ak Parti bayrağının dalgalanıyor olmasının gururunu bugün sizlerle birlikte ben de yaşıyorum.  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı olmak amacıyla halkımızdan destek istedim. Ve nihayet Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de hep birlikte büyük bir zaferle neticelendirdik.Hepimizin bildiği gibi bu kutlu dava kişilere bağlı değildir. Bu dava, yeniden büyük Türkiye davasıdır. Bu kutlu yürüyüşte biz de bir nefer olarak yer alıyoruz.Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bu onurlu yürüyüşte ben de milletvekilliği gibi şerefli bir göreve talip oldum. Ve diyorum ki ANKARADA`Kİ  SİZ OLMAK İSTİYORUM. SİZİN SESİNİZ OLMAK İSTİYORUM. Bugüne kadar edindiğim siyasi tecrübe, Ak Parti için verdiğim mücadelede öncelikle ailem olmak üzere, Kocaeli halkının bu konuda bana olan destek ve  güvenleri, bu yürüyüşe milletvekili aday adayı olarak devam etme sorumluluğunu vermiştir. Referansım, her zaman yanında yer almaktan gurur duyduğum, gücümün yettiği her an ve her alanda kendisine destek olmaya devam edeceğim Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Prof. Dr.Ahmet Davutoğlu ve çok kıymetli Ak Parti ailem olan sizlersiniz.Gelişmekte olan yeni Türkiye’min kalkınmasında muhasır  medeniyetlerseviyesine ulaşmasında benimde bir nebze katkım olsun düşüncesiyle Aday  Adayı oldum. Yeni Türkiye yeni güç hedef 2023Öncelikle bugün burada beni yalnız bırakmayan Ak Parti aileme, siz değerli konuklarıma ve basın mensuplarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi ayrı ayrı sevgi ve saygıyla selamlarken, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun “ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826