Önce dolandırıldı, sonra....
Kocaeli’nde, dolandırıldığını iddia eden bir şahıs, eline aldığı bidondaki benzini üzerine dökerek kendini yakma girişiminde bulundu.

Denizli’de ikamet ettiğini belirten Halis Sarıçayır (54), bir mimar tarafından dolandırıldığını ileri sürerek geçen mart ayı içerisinde İzmit’e geldi. Hakkını aramak için girişimlerde bulunan ancak başarılı olamayan Sarıçayır, derdini anlatabilmek için eline aldığı benzin bidonuyla Fuar Alanı içerisinde bulunan bir caminin avlusunda kendini yakmaya çalıştı.

PARAMI İSTİYORUM
Olay yerine gelen polislere Sarıçayır, “Okuyun o kağıdı. Kağıt orada. Kağıtta dolandırdıkları insanların isimleri var. Bunlar benimle beraber mağdur olanlar.” diyerek derdini anlatmaya çalıştı. Tam bu sırada polis memurları, Sarıçayır’ın üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi ve elindeki çakmak ile benzin bidonunu aldı. Polis memurunun “ Yardımcı olacağız” demesi üzerine Sarıçayır, “Neyine yardımcı olacaksınız?” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine polis memuru, “Bak kelepçe takarım.” deyince, Sarıçayır, buna sinirlenerek, “Tak kelepçe  tak, öldür beni.” diye feryat etti. Sarıçayır, “Ben 3 ayının 11’den beri buradayım. Sokaklarda yatıyorum. Ben o insanlardan paramı istiyorum. Yeter ya yeter.” dedi. Polis memurları, Sarıçayır’ı olay yerinden uzaklaştırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817