Önce düğün sonra nakil
 İbrahim Demir evlenmeye karar verdiği genç kıza "Senden asla vazgeçmem" diyerek böbreğini verdi. Çift önce evlendi, ardından ameliyat için hastaneye yattı.

İstanbul'da yaşayan İbrahim Demir (28) internette oyun oynadığı sırada Kartepe’de yaşayan Pelin Çelikli Demir (27) ile tanıştı. İkili arasında başlayan görüşme ilerledi ve bir süre sonra evlenmeye karar verdiler. Böbrek hastası olan genç kız, Demir'e hastalığını anlatıp, diyalize girdiğini söyledi. Demir, aşık olduğu kıza "Ben seni seviyorum, asla senden vazgeçmem. Hatta bir böbreğimi sana vermek istiyorum" dedi. Geçen yıl haziran ayında nikah kıyıldı ancak genç çift maddi imkansızlık yüzünden düğün yapamadı. Bu arada nakil için gerekli tahliller yapıldı. Doktorlar Demir'in bir böbreğini, eşine verebileceğini söyledi. Genç çift İstanbul'daki bir ameliyat için 5 Kasım'a randevu aldı. Ameliyat gününü bekleyen çifte yakınları önceki akşam bir sürpriz düğün töreni yaptı. Demir çifti daha önce giyemedikleri gelinlik ve damatlığı giymenin mutluluğunu yaşadı.

'BİR AN BİLE DÜŞÜNMEDİ'

İbrahim Demir, eşini çok sevdiğini belirterek, "Eşim sağlığına kavuştuğunda daha da mutlu olacağız" dedi. Pelin Demir ise "İbrahim benim için büyük fedakarlık yaptı, böbreğini vermek için bir an olsun düşünmedi. Babam böbrek hastalığından öldü. Ablam Sevinç'e de eşi bir böbreğini verdi" diye konuştu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in de katıldığı düğünün ardından genç çift dün ameliyat için hastaneye yattı.

Kaynak: Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817