ÖNCE İNCELEDİLER, SONRA ANLAŞMA YAPTILAR
 Kockid Başkanı Ali Can Kazgan, okul kantinlerine süt ve ayran ürünlerini vermek isteyen Güneşoğlu adlı firmadan teklif gelince, önce imalathaneyi ziyaret etmek istediler. Firmanın da kabul etmesiyle, Sakarya’da yer alan üretim fabrikası ziyaret edildi. Ziyarete, Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, yöneticiler Aykut Sunar ve Muhittin Dere katılarak, tesisleri incelediler. Sütün işleniş şeklini, hijyen koşullarını, süt, ayran ve peynir imalatlarını yerinde gören Kazgan ve ekibi, fabrika müdür ve yetkililerinden de bilgiler aldılar. İmalat koşullarını beğenen Ali Can Kazgan, daha sonra da firma ile üyeleri adına anlaşma yaptı.

Okul kantinlerinde hijyene ve kaliteye aşırı önem verdiklerini söyleyen Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, ‘’Çocukların en sağlıklı şekilde yetişmesini ilke edinen bir kurum olarak verimli ve bilgili çalışmalar yapmak adına anlaşma yapacağımız kurumları inceliyoruz. Bu ziyaret sonrasında firmanın ürünlerinin güvenilir olduğunu gördük ve içimiz rahat kantinlerimize koyabileceğiz. Bu sayede, imalat şeklini, hijyeni ve kaliteyi yerinde görerek çocuklarımızın yiyeceklerinden emin olmak istiyoruz. Bu firma ile aynı zamanda da 21 mayıs 2016’da, ikincisini yapacağımız Dünya Süt Günü etkinlikleri için de ön anlaşma yaptık’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817