banner2779
banner2752
banner2750

ONLARIN YAŞANTISI BİZLERE ÖRNEK OLMALI


 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri ile birlikte ilçede devam eden yaşlı ziyaretlerine katıldı. Alkan çiftinin hikayesi, gelecek nesil için nasihatlerle doluydu

 

Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri yaşlıları evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet ediyor, ikramlarda bulunuyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da gerçekleşen mahalle ziyaretlerine katılarak, yaşlıların gönlünü kazanmayı sürdürüyor. Başkan İsmail Baran son olarak Çamlıtepe Mahallesi’nde oturan Emine ve İsmail Alkan çiftini evlerinde ziyaret etti.

ONLAR BİZİM İÇİN DEĞERLİ

88 yaşındaki İsmail Alkan ve 87 yaşındaki Emine Alkan çiftinin elini öpen ve hal hatır soran Başkan İsmail Baran, “Yaşlılarımızı sadece yılın bir günü veya bir haftası değil, toplumumuza sağladıkları katkılarla her zaman hatırlamalıyız. Yaşlı insanlarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı, hoşgörü onlara olan minnet borcumuzdur. Yaşlılarımızın toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız” dedi.

70 YILI GERİDE BIRAKTILAR

Emine ve İsmail Alkan çifti ise tam da 14 Şubat’ta gerçekleşen ziyarette anlattıkları hikayeleri, gençlere örnek niteliğindeydi. 70 yılı geride bıraktıklarını söyleyen Alkan çifti, “Bir gün olsun küs olarak uyumamışızdır. Şimdiki gençler evleniyor, ilk tartışmada ya da anlaşmazlıkta hemen mahkemeye koşuyor. Evlilik sadece çocuk yapmak değildir. Bir ömür birlikte yaşamaktır” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751