ÖNLEM İSTENEN OKUL ÖNÜNDE KAZA OLDU

Okul yönetimi ilgili makamlara yaptıkları başvuruda, okul giriş çıkışları sırasında sokağın trafiğe kapatılmasını istediler. Bahçe içinde devam eden yeni bina inşaatı nedeniyle de sokakta ki trafik te sıkışmalar yaşanırken, bugün yaşanan olayda bir ilkokul öğrencisi kaldırımdan inerken dengesini kaybetti ve seyir halindeki otomobile çarparak yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, birinci sınıf öğrencisi kaldırımdan inmek istediğinde, bir bayan sürücü tarafından kullanılan otomobille burun buruna geldi ve dengesini kaybedip hareket halinde ki araca çarptı. Hafif yaralanan öğrenci, olay yerine çağrılan ambulansla kontrol amaçlı olarak hastenaye götürülürken, polis kazayla ilgili tutanaklarını tuttu.

Öğrenci velileri, sokakta önlem alınması için defalarca talepte bulunduklarını, hız kasisi başta olmak üzere sokağın belirli saatlerde trafiğe kapatılması gibi tedbirler alınmasını beklediklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817