ONUR KONUĞU PAKDİL’İ DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ
  

7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda onur konuğu Nuri Pakdil’e sürpriz bir karşılama programı düzenlendi. Pakdil’i fuarın girişinde alkışlarla karşılayan Bilgievleri öğrencileri ve KOÜ Öğrenci Konseyi, yazarın ‘’Anneler ve Kudüsler’’ şiirini hep bir ağızdan okudu. Fuarın onur konuğu Nuri Pakdil, kendisine yapılan bu sürpriz karşısında çok duygulandı. Nuri Pakdil’i karşılayanlar arasında Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş da hazır bulundu.

 

RESMİNİN BASILI OLDUĞU TİŞÖRTLER

Yedi Güzel Adam’dan biri olan, Türk edebiyat tarihinin önde gelen yazarlarından Nuri Pakdil, bu yıl 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nın onur konuğuydu. Fuar boyunca kitapseverleri yalnız bırakmayan Pakdil’e hayranları bir sürpriz yaptı. Kitaplarını imzalamak için fuara gelen Pakdil, girişte çocuklar ve gençlerin alkışlarıyla karşılandı. Üzerlerinde Nuri Pakdil’in resminin bulunduğu tişörtleri giyen çocuklar, daha sonra yazarın ‘’Anneler ve Kudüsler’’ şirini hep bir ağızdan okudu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817