OPAK Sözünü tuttu
 OPAK, “VATANDAŞI  MAĞDUR ETTİRMEM”

 

Vatadaşın yol kesme eylemine göreve geldiği günden beri Körfez İlçenin refah seviyesini yükselten Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak’tan ses gelmiş “Bir hafta içinde gerekli bütün girişimleri yapacağım’ diyerek, vatandaşları rahatlatmıştı. Opak sözünü tuttu.

 

Sözünü kısa sürede gerçekleştiren ve hafriyat taşıyan kamyoncuların yetkilileri ile bir araya gelen Opak, alınması gereken bütün tedbirleri bir bir yetkililere anlattı ve hassasiyetle üzerinde durmalarını istedi.

 

VATANDAŞI MAĞDUR ETTİRMEM

Sözlerine ‘Vatandaşları mağdur ettirmem’ diyerek başlayan kamyoncuları ve yetkililerini uyaran Opak,  hız limitinin aşılmaması, yolların sulanması, kamyonların üzerine branda ile kapatılması konusunda uyarılarda bulundu. Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, ‘‘ Yavuz Sultan Selim Mahallesinde yaşayan insanlar haklı olarak eylem yapıyorlar fakat yol kapatmaları yasal değil haklıyken haksız duruma düşüyorlar. Kendileri tozun dumanın içinde kalıyorlar. Bazı  gruplarla hareket etmesi olayı farklı boyutlara taşımaması gerekir.

 

GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALACAĞIZ

Bizler emniyet yetkilileri olarak gerekli önlemi alacağız. Firma sahiplerinden istediğimiz bir takım istekler var onları yerine getirmeleri için bir hafta süre verdik. Trafik şubeden bir arkadaşımızı buraya yönlendirdik.  Her gün burada devriye atacak. Aşırı hız yapan kamyonlara ve brandasız kamyonlara ağır cezai işlem uygulanacak. Kimsenin vatandaşı rahatsız etmeye, trafiği tehlikeye sokacak şekilde davranmaya hakkı yok’’dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817