Opak, Suçlularının korkulu Rüyası oldu!!!


Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandıktan sonra İlçede Asayiş adına başarılı çalışmalara imza atan Emniyet Müdürü Coşkun Opak, suçluların korkusu rüyası olmaya devam ediyor. Körfez İlçede Kırık Camlar Teorisi adlı uygulamayı yapan Opak, yaptığı uygulamalarla suçlulara göz açtırmıyor.

Körfez İlçede son yapılan Operasyonlarda Mimar Sinan Mahallesi Manolya Sokakta durumundan şüphelenerek durdurdukları bir otomobilde arama yapan Emniyet güçleri şahişlardan E.B., Y.B., K.Ç. S.M. V. İ. adlı şahısların üzerinde yapılan aramada 74 adet uyuşturucu Hap 2 gram esrar maddesi ele geçirdi.

E.B., Y.B. R.İ adlı şahıslar sevk edildiği mahmekece tutuklanarak cezaeine gönderildi.



Emniyet Müdürü Opak'' Hap, esrar  satanın sonu  doooğru Cezaevidir'' dedi.

Körfez İlçedeki bir diğer uygulamada Ç.V. adlı şahısın üzerinden bir adet ruhsatsız silah, Agah Ateş Mahallesinde oturan A.D. adlı şahısın evinden de iki adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Denetimleri sıklaştıran ekipler Körfez Tütünçiftlik sahilinde durumundan şüphelendikleri bir araçta arama yaptılar. Araç içerisinde bulunan F. B. , K. G., isimli şahısların üzerinden 15 gram esrar ve 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.  İşlemleri yapılan şahıslar adli makmlara teslim edlidi.

İlçe de yaptığı uygulamalarla Körfez Halkına güven veren Emniyet Müdürü Coşkun Opak ve Ekibinin özverili çalışmaları Körfez halkı tarafından takdirle karşılanıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817