banner2779
banner2752
banner2750

Opak'dan Hurdacılara sert uyarı!


 Opak'dan bir uyarıda Hurdacılara
'' Hırsızlık mal almayın, canınızı yakarım''

Körfez ilçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak'ın  ilçede uyguladığı '' Kırık Camlar Teorisi'' çerçevesinde uygulamaya koydugu güvenlik tedbirleri devam ediyor. 

Geçtiğimiz gün bölgede bulunan esmer vatandaşların ikamet ettiği çadırları kaldırtan Emniyet Müdürü Coşkun Opak, bu sefer de bölgede bulunan Hurdacılarla toplantı yaparak Hırsızlık Malları almamaları noktasında uyardı. 


Körfez Emniyet Müdürü Coşkun Opak ‘7/24 Güvenlik Projesi` kapsamında bölgede bulunan 24 adet Hurdacıyı Tütünçiftlik Polis Merkezinde bulunan toplantı salonunda ağırladı. Yapılan toplantıya Emniyet Müdürü Coşkun Opak'ın yanısıra Körfez Belediyesi Zabıta müdürü Cumali Gündoğdu, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Bayram Parlak , Körfez Hurdacılar Kooperatifi Başkanı Muhammed Kabasakal ve  Körfez'deki hurdacılar katıldı. 

OPAK'' HIRSIZLIK MALLARI ALMAYIN''

Sözlerine Hırsızlık malları almamaları noktasında hurdacıları uyararak başlayan Opak, sözlerine şöyle devam etti. Opak'' Arkadaşlar 7 gün 24 saat esasına göre hizmet veriyoruz.Milletimizin huzurunu sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Amacımız, huzurlu bir Körfez oluşturmaktır. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da mecburuz. Bu hizmeti veriken de siz esnaf arkadaşlardan da hırsızlık malları almamanızı istiyoruz. Siz çalıntı malları almassanız satacak yer bulamazlar. İçinizde bu işi kimler yapıyor tek tek sayabilirim. Ama bizim amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Size bir ay süre veriyorum. Bir ay sonunda hırsızlık mal aldığınızı duyarsam, canınızı yakarım. dedi. 
OPAK'' HIRSIZLARA KÖRFEZ'İ DAR ETTİK
Sözlerine Hırsızlık olaylarında çok büyük başarılar elde ettiklerini söyleyerek devam eden Opak, “ Hırsızlara Körfez’i dar ettik. Dışardan gelecek olan hırsızlar,’ Körfez bizim için uygun değil’ düşüncesiyle artık Körfez’e giremiyorlar. Evden hırsızlık olayımız sadece ayda 4’tür. Bu dünya standartlarının çok daha altındadır. Tabi gönül ister ki bu olayları sıfırlayalım. Ama maalesef kabul etmek gerekir ki insanın olduğu yerde olay olur. Olacaktır. Biz bunu önlemek adına yapılması gereken her türlü çalışmayı ve fedakârlığı yapıyoruz, sizden de bu konuda bize yardımcı olmanızı istiyoruz. dedi. 


Toplantıya Yavuz Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Bayram Parlak ve Hurdacılar Kooperatif Başkanı Muhammed Kabasakal'da katıldı. 


Toplantıya Körfez'de bulunan Hurdacılar katıldı



Körfez'deki Hurdacıları sert bir şekilde uyaran Opak, Hırsızlık mal alırsanız, canınızı yakarım.''dedi. 



Toplantıda Körfez'deki hurdacıları çok sert sözlerle uyaran Emniyet Müdürü Opak'' Size bir ay müsade , bir ay sonunda eğer bir tane hırsızlık mal aldığınızı duyarsam kurunun yanında yaşta yanacak. Dükkanlarınızı boşalttıracam dedi. 
        

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sevgi yılmaz 11 yıl önce

bu müdürü belediye başkanı yapalım körfezde sorun kalmaz. şaka bir yana teşekkürler müdürüm. başarılı çalışmalarınızı takdir ediyoruz.

Avatar
adem aydogdu 11 yıl önce

sayin emniyet mudurmuz coskun opak a bir korfezli olarak tesekkur ediyorum.allah sizi korusun ve yardimciniz olsun..

Avatar
mehmet ali erdem 11 yıl önce

yaptığın işler çok güzel ve yerinde kararlar alıyorsun görevinde başarılar dilerim allah yardımcınz olsun

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751