ÖRDÜKLERİ FİLELERİ PROTOKOLE DAĞITTILAR

Okul Müdürü Adnan Deniz ve sınıf öğretmenleri ile birlikte örülen fileleri alan minik öğrenciler, sırtlarına da çevre gönüllüleri yeleklerini giyerek, ilk olarak Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’a file hediye ettiler.

Öğrenciler daha sonra da Körfez Başsavcısı Burak Olgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Mal Müdürü Mustafa Ergül, Yazı İşleri Müdürü Gülsen Düzgün olmak üzere daire amirleri ve görevleri başında ki memurlara file dağıttılar.

Okul Müdürü Adnan Deniz, “Öğrencilerimiz ve velileri bu çalışma ile ileriyi gören bir gençliğin yetiştiğini gösterdiler. Okulumuz, sıfır atık çalışması ve çevre temizliğinde bir farkındalık oluşturarak, başlatılan poşet kullanımının azaltılmasında katkı sağlamıştır. Ayda yaklaşık 200 file örülüyor ve öğrencilerimizin sayesinde okul çevresinde ki vatandaşlar da filelerine kavuşmaya başladılar” dedi.

Okulda hazırlanan beceri sınıfında, file dokumanın eğitimini alan öğretmenlerin verdiği eğitimle gönüllü bir gurup veli ve öğrenci file örüyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817