ORDULU GENÇLER HASTALARI ZİYARET EDİYOR

Can Demirer, ziyareti sırasında yaptıkları ve hareketleri ile gençlik kolları yöneticilerini kendisine hayran bırakmayı başardı.

Gençler siyaret sonrasında yaşadıklarını ve duygularını şu anlamlı cümlelerle yansıtarak, Can’ın dünyasına olan hayranlıklarını dile getirdiler.

“Canı Ziyaret,
Dernek üyelerimizden TC Cemil Demirer’in ve Nurgül Demirer’in biricik oğulları, aslan parçası Can kardeşimizi Gençlik Kolları olarak ziyarete gittik. Hoş sohbet, muhabbet derken, bir an Can kardeşimiz dünyasında bulduk kendimizi. Bu kadar mı? eğlenceli olur insan, bu kadar mı ? Hayat dolu, bize de dünyadan yer ayırdığın için teşekkürler Aslan parçası. CAN kardeşimizin yapacaklarım sınırlı olabilir, ama ufkum o kadar geniş ki tahmin bile edemezsiniz. Bu gün CAN kardeşimizden en büyük engelin, aslında sevgisizlik olduğunu öğrendik. Yalnızca bu gün değil her zaman yanınızdayız canım kardeşim. Bizleri sakın unutma..
Şunu hiçbir zaman aklından çıkarmayın her birey, bir engelli adayıdır.

Seni seviyoruz CAN, Her zaman seninleyiz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817