ORDULULAR DERNEĞİ GECESİNE MUSTAFA CÖMERT DAMGASINI VURDU
 Kocaeli Müftülüğü ve Ordulular Derneği tarafından birlikte organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinliği Kartepe Acısu’da yoğun bir katılımla gerçekleşti

Kutlu Doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde Kocaeli Müftülüğü, Kartepe müftülüğü ve Kocaeli Ordulular Derneği işbirliği ile 16 Nisan Çarşamba akşamı Acısu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen geceye halkın ilgisi yoğundu.

Gece’ye Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Samsun Müftüsü Doç Dr. Hayrettin Öztürk, Kartepe Müftüsü İsmail Gülşen ve Kocaeli Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çum ve kent protokolünün katıldığı gecede sahne alan kentimize yeni gelen ve çok sevilen Türk Tasavvuf Müziği Sanatçısı Mustafa Cömert seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle geceye damgasını vurdu.

Sanatçı Mustafa Cömert’in semazenler eşliğinde seslendirdiği ilahilere konuklar da iştirak ettiler. Manevi bir atmosferde geçen gecenin sonunda katılımcılara ve sanatçı Mustafa Cömert’e teşekkür plaketlerini Dernek Başkanı Mustafa Çum takdim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817