banner2779
banner2752
banner2750

Orhan Bozkurt "Olumlu Bir Adım"

DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt:
Yerinde Bir Karar Ama Süreç Farklı İşletilebilir

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı Recep Öztürk de yönetim kurulu ve bazı meclis üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Bozkurt’u parti binasında ziyaret etti ve kendisine görevinde başarılar diledi. Buluşma sırasında özellikle Körfez Belediyesi’nin yaklaşık 450 milyon liralık SGK ve vergi borcundan kurtulması konusu üzerinde sohbet edildi.

BAŞKAN ÖZTÜRK KUTLADI

Buluşmada konuşan KTO Başkanı Recep Öztürk, İlçe Başkanı Bozkurt’un başarılı bir siyasetçi olduğunu belirterek, kendisinin etkin kimliğinin Körfez’de etkisini göstereceğine inandığını dile getirdi. Daha sonra konuşan ev sahibi Başkan Orhan Bozkurt ise, “Körfez Ticaret Odamızın bu ziyareti bizleri sevindirmiştir. Başkanımıza ve yönetim kuruluna ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BELEDİYE BORÇ YÜKÜNDEN KURTULDU

Konuşması sırasında Körfez Belediyesi’nin SGK ve vergi dairesine olan borcunu kapatması ile ilgili olarak değerlendirme yapan Bozkurt, şöyle konuştu: “Alınan kararı ve yapılan işi doğru buluyoruz. Bundan dolayı biz DEVA Partisi Körfez İlçe Teşkilatı olarak Körfez Belediyesi yönetimine teşekkür ediyoruz. Çünkü en azından yaklaşık 250 milyon liralık faizden ilçe belediyemiz bu yöntemle de olsa kurtulmuş oluyor.

OLUMLU BİR ADIM

Ancak buna karşılık muhalefetin de konu hakkındaki eleştirilerine hak veriyoruz. Madem böyle bir süreç işleyecekti, devri yapılan söz konusu gayrimenkullerin daha önce satışa sunulması belki de biraz daha yüksek değerle satılmasını sağlayabilirdi. Bunu değerlendirmemiş olduk. Fakat sonuç itibarıyla baktığımızda belediye olarak olumlu bir adım atılmış.

KAÇIRILMAZ BİR FIRSAT

Yapılan bu hamle ile en azından kangren haline gelmiş durumdaki SGK ve vergi borçlarından kurtulmuş olduk. Bu alınan kararın hayırlı olmasını diliyoruz. Belediyenin sırtında bu borçlar yüktü. Bu yapılandırma fırsatı kaçırılmamalıydı. Yalnızca sürecin işletilmesi ile ilgili muhalefetle hemfikiriz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751