ORMANA ATILAN YAVRU KEDİLERİN YAŞAM MÜCADELESİ
Otlattığı hayvanlarını bırakarak yavru kedilerle ilgilenmeye başlayan Nejdet Duru, kedileri ormana bırakanlara sitem etti. 

Sarıhocalar köyünde ikamet eden ve çiftçilik yaparak geçimini sağlayan 56 yaşındaki Nejdet Duru, hayvan otlatmak için çıktığı ormanlık alanda çuval içinde bırakılmış yavru 20 kedi buldu. Yavru kedilerin aç olabileceğini düşünen duyarlı vatandaş, otlattığı hayvanlarını bırakarak kedi yavruları ile ilgilenmeye başladı. Yanına aldığı suyu kedilere veren Duru, yakınlarda bulunan bir inşaat şantiyesine giderek kedilere yiyecek bir şeyler getirdi. 

Ormanlık alanda yavru kedilerin yiyecek ve içecek bir şey bulamayacağını belirten Duru, şöyle konuştu: "Hayvan otlatlamaya çıktım buraya. Hayvanlar sesimi duyunca yanıma geldi. Gittim şantiyeden ekmek aldım, su getirdim. Böyle bakıyoruz. 12 kedi yanıma geldi, fakat ormana girenleri de gördüm. Yaklaşık 20 tane var. Gelip gittikçe, bunlar candır, fırsat buldukça yiyecek vereceğim. En azından biraz daha büyüyüp gelişinceye kadar. Bu hayvanlar burada bir şey bulup yeme şansı yok. Hadi yemeği buldular su bulma şansları hiç yok. Ben hayvan canlısı, doğa canlısı bir insanım. Bunları bu halde görünce üzüldüm. Yazık hayvanlara. Yetkililer duysun, böyle atmasınlar hayvanları. Köpek de atılıyor. Ben biliyorum çünkü burada yaşayan bir insanım. Gece arabaların önüne atlıyorlar, kazaya neden oluyorlar."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817