ÖRNEK KANTİN KÖRFEZ’DEN SEÇİLDİ

KOSGEB tarafından yapılan bir değerlendirme ile okul kantinleri içinde en ideal ve örnek kantin olarak, Körfez Petkim Ortaokulu Kantini seçildi.

Alınan bilgilere göre Kosgeb, il ve ilçelerdeki kantinler arasında bir değerlendirme yaptı. Yapılan değerlendirme sonrasında Yarımca’da faaliyet gösteren Petkim Ortaokulu kantini birinci seçildi. Birinci seçilen kantinle ilgili açıklama yapan Kocaeli Kantin İşletmecileri Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, okulların yeterli yer göstermeleri halinde örnek kantinlerin faaliyete geçirileceğini söyleyerek, ‘’Yeter ki okullar bize yeterli genişlik ve kapasitede yer göstersinler. Çocuklarımıza ve öğretmenlere en güzel ve kullanışlı kantinleri yapacağız’’ dedi.

Meyve kampanyası

Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, okul kantinlerinde çocuklara meyve yeme alışkanlığı kazandırmak için de uygulama başlattıklarını ifade ederek, ‘’Kantinlerimizde kampanyalar başlattık. 2 çeşit ve 3 çeşit seçmeli menü alan öğrencilerimize mevsim meyvelerini ücretsiz vereceğiz. Bu şekilde öğrenciler meyve yeme alışkanlığı edinecek ve meyveyi sevecekler’’ dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817