banner2779
banner2752
banner2750

ÖRNEK KÖY 'E YATIRIMLAR

İlk etapta Kültür Merkezi yapıldı

Derince’nin 7 yeni mahallesi Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’ın merkezi olan İshakçılar, bu dönem ilçede hayata geçirilen projelerin adeta merkezi oldu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un özel önem verdiği ve örnek köy olarak nitelenen İshakçılar’a geride kalan yaklaşık 4 yıllık süreç içerisinde üç önemli proje kazandırıldı. İlk etapta İshakçılar’a bölge halkının faydalandığı içerisinde 300 kişi kapasiteli düğün salonunun da yer aldığı kültür merkezi yapıldı. İshakçılar Kültür Merkezi’nde düğün, nişan gibi cemiyetlerin yanı sıra vatandaşlara çeşitli kurs imkanları da sağlanıyor.

Spor Kompleksi hizmete açıldı

İshakçılar’a kazandırılan ikinci proje ise Spor Kompleksi oldu. İlçe Jandarma Komutanlığı’nın karşısında bulunan alanda yapılan halı saha kompleksi içerisinde birçok unsuru barındırıyor. Yapılan çalışmayla bölgeye bünyesinde 25x42 metre ebatında halı saha, idari bina, kafeterya, lavabolar ve soyunma odalarının yer aldığı halısaha kompleksi inşa edildi. Açık otopark alanının da yer aldığı proje kapsamında çevre düzenlemesi yapıldı. Hizmete açılan spor tesisi ile birlikte artık köylerde spor yapmak isteyenlerin kent merkezine gitme zorunluluğu ortadan kalkmış oldu.

Er Meydanı’nda sona gelindi

Derince’nin spor alanında marka kent olması için yoğun mesai harcayan Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un üzerinde önemle durduğu ve İshakçılar’a inşa edilen Er Meydanı projesinde de sona gelindi. Er Meydanı, hem görünümü hem de yapısal özellikleriyle Türkiye genelinde güreş sporu alanında örnek bir proje niteliğinde. Alanda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Er Meydanı’nın Türkiye’ye örnek bir proje olduğuna vurgu yaparak, “Bin 570 m² alan üzerine yaptığımız Er Meydanı, 3 bin 368 kişilik seyirci kapasitesiyle güreşseverleri en güzel şekilde ağırlayacak. Türkiye’ye örnek olacak olan Er Meydanı ile İshakçılar’a bu dönemki üçüncü önemli eserimizi kazandırmış olacağız” dedi.

ÇALIŞMALAR 1-2: İshakçılar’da hizmete açılan Kültür Merkezi ve Spor Tesisleri’nin ardından bölgeye kazandırılan üçüncü önemli eser olan Er Meydanı’nda çalışmalar devam ediyor.

ER MEYDANI 1-2: Derince’nin spor alanında marka kent olması için yoğun mesai harcayan Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un üzerinde önemle durduğu ve İshakçılar’a inşa edilen Er Meydanı projesinde sona gelindi.

İNCELEME 1-2: Başkan Bulut, hem görünümü hem de yapısal özellikleriyle Türkiye genelinde güreş sporu alanında örnek bir proje olacak olan Er Meydanı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

TESİSLER 1-2: İlçe Jandarma Komutanlığı’nın karşısında bulunan alana yapılan Spor Kompleksi’nin hizmete açılmasının ardından Er Meydanı’ndaki çalışmalarda da artık sona gelindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751