ORTA YAKA TV Açıldı

Özellikle online TV alanında çok başarılı işler çıkaran ve sektörün bu bölümünde en tecrübeli isimlerden biri olarak gösterilen Sertel’in Körfez ve Derince bölgelerine hitap edeceği belirtilen Orta Yaka TV’nin açılışı bugün Körfez ilçesi Güney mahallesinde gerçekleşti.

PROTOKOL İLGİLİ

Düzenlenen açılış programına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, Kocaeli Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan ile çok sayıda davetli katıldı.

SERTEL’DEN TEŞEKKÜR

Törende yapılan protokol konuşmalarının ardından dualar eşliğinde açılış yapıldı ve ardından davetliler Orta Yaka TV’nin Tütünçiftlik Güney Mahallesi’ndeki bulunan merkezi stüdyosunu gezdi. Orta Yaka TV’nin kurucusu Erdal Sertel, açılışlarına katılan tüm konuklarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817