banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ORTAK AMAÇ DERİNCE’YE HİZMET
 Çenedağ Mahallesi’nde gerçekleşti

Her ay farklı bir mahallede gerçekleşen muhtarlar buluşması Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un öncülüğünde düzenlenmeye devam ediyor. Başkan Bulut’un da katıldığı son buluşma Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Ensar Lokantası’nda gerçekleşen buluşmaya Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yanı sıra Derince Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Ali Karaaslan, mahalle muhtarları, Çenedağ Mahallesi’ndeki cami dernek başkan ve din görevlileri ile STK temsilcileri katıldı.

 

Önce toplantı, sonra esnaf ziyaretleri

İlçedeki sorunların çözümü noktasında düzenlenen toplantıların önemli katkı sunduğunu belirten Başkan Bulut, “Bugüne kadar muhtarlarımızla birlikte rutin toplantılar organize ediyorduk. Artık formatımızı değiştirdik ve toplantılarımızı biraz daha geniş katılımlı olarak düzenlemeye başladık. Burada istişarede bulunduktan sonra, hep beraber esnaflarımızı da dolaşarak bire bir onların görüşünü de alacağız. Bugün Çenedağ Mahallesi’nde bu toplantımızı organize ediyoruz sonra yine sırasıyla diğer mahallelerimizde buluşmaya devam edeceğiz. Sizlerle yapacağımız istişarelerde yeni fikirlerin ortaya çıkacağına eminim” dedi.

 

“Bizim herkesin fikrine ihtiyacımız var”

İlçenin yönetimi konusunda herkesin fikrine önem verdiklerini belirten Başkan Bulut, “Bu toplantılarda muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz ve hocalarımızla bir araya geliyoruz. Bizim herkesin fikrine ihtiyacımız var. Yapılan sohbetlerde gelen fikirler geliştiriliyor ve sonuçta Derince’mize değer katan projeler ortaya çıkıyor. Bizler de bunları imkanlar dahilinde yapmaya çalışıyoruz” dedi. İlçedeki projelerin hayata geçmesi noktasında önemli mesafe kat ettiklerini belirten Başkan Bulut, Derince’deki en önemli sorunun ise trafik olduğunu ve özellikle park yasağı konusunda vatandaşların da daha duyarlı olmalarını beklediklerini söyledi.

 

“Gençlerimizin eğitilmesi noktasında hepimizin görevleri var”

İlçedeki altyapı ve üstyapı düzenlemelerini Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde yaptıklarını belirten Başkan Bulut, “Biz bir yandan ilçemizde yaptığımız çalışmalarla. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826