ORTAKÖY'ÜN KUMPİR LEZZETİ KÖRFEZ'DE

1991 yılında kurulan Tarihi Ortaköy Kumpircisi ve Waffıl’ının Marmara Blge Bayiliği’ni alan Ali Can Kazgan, ilk şubesini de Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Dalbastı Sokak Numara 31’de, Petkim Park Siteleri 2. Etap’ta açıyor. Petkim Ortaokulu karşısında Ramazan Bayramı sonrasında hizmete başlayacak olan şubenin hizmete girmesinin ardından, önce Kocaeli ardından da Marmara Bölgesi’nde şubelerin açılmasına devam edilecek.

Yeni hizmet sektörü hakkında bilgi veren Ali Can Kazgan, “Amacımız kurumsal bir firma ile tarihi bir ismi en iyi şekilde Körfez halkına sunabilmektir. Yaptığımız bu atılımla hem kurumsal büyümeyi hedefledik, hem de ilçede eksikliği olan bir hizmet sektörünü halka kazandırmış olduk” dedi.

Okul kantinleri konusunda başarılı çalışmaları ile gıda sektörüne verdiği önemi gösteren Ali Can Kazgan, aynı başarı ve titizliği de Tarihi Ortaköy Kumpiri’nin sunumuyla yapacağını belirtiyor. Bayram sonrası hizmete başlayacak olan iş yerinde, kumpirin yanı sıra yapımı ve çikolata lezzeti ile yine firmanın özel tarifi olan Wafıl’da müşterilere sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817