banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ORTAOKULDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
 Alınan bilgi ve iddialara göre; İzmit Yeni Mahalle’de bulunan Yeni Mahallesi Ortaokulu’nda öğle arası için bahçeye çıkan 8. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki M.S. ile okuldan atıldığı öne sürülen S.K. arasında küfürleşmeden ötürü kavga çıktı. Çıkan kavgada aynı zamanda geçtiğimiz haftalarda Derince’de bıçaklanarak öldürülen Ali Eren Koç’un kardeşi olan S.K. yanında bulunan bıçağı M.S.’nin bacağına üç defa sapladı.

 KANLAR İÇERİSİNDE KALDI

Çıkan kavgada bacağından bıçaklanan M.S. kanlar içerisinde yerde kalırken, S.K. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. M.S. olay yerine çağrılan ambulansa konularak hemen İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bıçaklama zanlısı olan diğer çocuk ise polis tarafından yakalanarak Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Hastanede tedavisi devam eden M.S.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826