Oruç Ailesinden Örnek Davranış!

Ailenin oğlu Muhammet ile Ayşe ve Burhan Deniz çiftinin kızları Çağla ile 2 Nisan Cuma günü Fatih Mahallesi’ndeki Ülker Düğün Salonu’nda evlenecekti.

DÜĞÜN ERTELENDİ

Fakat Oruç ailesi, özellikle son dönemde Covid-19 vakalarında yaşanan artış sonrasında örnek bir karar aldı. Kentin başarılı iş insanı ve müteahhitlerinden Erdal Oruç, geçtiğimiz günlerde aile meclisini topladı ve düğün merasimi ile ilgili olası bir kötü sonuca mahal vermemek için düğünü erteleme kararı aldı.

TARİH DAHA SONRA

BELLİ OLACAK

Özellikle davetlilerin, Körfez halkının, düğüne katılacak olan davetlilerin ve Oruç ailesinin yakınlarının olası şekilde salgından etkilenmesinin önüne geçmek isteyen Erdal Oruç, düğünün daha sonra belirlenecek bir tarihte yapılacağını, bugün gelinen noktada kimsenin vebaline girmek istemediklerini ve büyük bir sorumluluk alarak merasimlerini ertelediklerini dile getirdi. Oruç ailesi, düğünle ilgili aldıkları erteleme kararını gazetemiz aracılığı ile kamuoyuna duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817