banner2779
banner2752
banner2750

ORUÇLARIN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

Körfez Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen sünnet şölenine yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gülyüz-Erdal Oruç Çifti'nin biricik oğulları Ömer, sünnet salonuna özel kıyafetleri olan kişilerin taşıdığı tahtın üzerinde getirildi. Semazen ekibi de güzel bir gösteri yaptı. Körfez'in saygın iş adamlarının katıldığı programa, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire başkanları, siyasi parti başkanları,muhtarlar, sanayiciler, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kalabalık davetli gurbunun katıldığı düğünde, Oruç Ailesi gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Mutlu olduklarını dile getiren Oruç Ailesi, bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751