Osman Badem;
 İlçe başkanlığında gerçekleşen basın açıklamasında özellikle ana muhalefetin seviyeden yoksun bir dil kullanarak eleştiri sınırlarını aşmasına anlam veremediğini söyleyen Badem; "Türkiye’nin gerçekten sağlıklı bir muhalefete ihtiyacı var" dedi.

 Başkanlık yada partili Cumhurbaşkanı yönetim sisteminin Türkiye’nin istikrarı için çok önemli olduğunu vurgulayarak Türkiye’nin koalisyon hükümetlerinin istikrarsız duruşunu artık kaldıramayacağını bu sistemle iki başlılığın tamamen ortadan kalkacağını ifade etti.Türkiye’nin geldiği konum bölgesindeki ağırlığı ve yatırımın merkezi konumunda olması tamamen 15 yıllık Ak Parti iktidarının gerçeği, koalisyon hükümetleri 15 yıllık kazanımları 2 ayda kaybetmemize sebep olacaktır, bu tür bir bilinmeyene bu ülkeyi sürüklemeye hiç kimsenin hakkı yok. Şu an TBMM’de görüşülmeye başlanan anayasa değişikliği maddelerinin inşallah bir hafta içinde olumlu sonuçlanacağını ve akabinde mart sonu yada nisan başı gibi referandumun gözüktüğünü söyleyen ilçe başkanı badem körfez olarak biz hazırız teşkilatlarımız hazır Allahın izniyle rekor bir evet oyu alarak bu referandumdan milletimiz zaferle ayrılacak dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817