OSMAN BADEM'DEN HASTANEYE ZİYARET
 Gerçekleşen ziyarete ilçe başkanı Osman Badem’in yanı sıra ilçe yöneticileri eşlik etti.Körfez Devlet Hastanesine yapılan ziyarette hastalara hem geçmiş olsun dileğinde bulunulup hem de hastanenin gerek fiziki gerekse hizmet konusunda hasta ve hasta yakınlarına memnuniyetleri soruldu.Genel bağlamda memnuniyetlerini belirten Körfezliler ancak hastanenin kıt imkanlarla elinden gelenin fazlasını sunduğunu fiziki durumunun iyileştirilmesi konusunda ise çok geç kalındığını bir an önce bunun düzeltilmesi konusunda başkan Osman Badem’den ricacı oldular.Hastalarla tek tek ilgilenen Başkan Badem yine Körfezlilerin hem gönlünü hem de takdirini kazandı.

Osman Badem ‘’Körfez ve Körfezliler her şeyin en iyisine layık’’

   Hastaneye yapılan ziyaretle alakalı olarak açıklamalarda bulunan ilçe başkanı Osman Badem Körfezli hemşehrilerinin daha iyi koşullarda sosyal hizmetleri alabilmesi için çabaladıklarını, özellikle hastaneye ek bina yapımının bu yılki yatırım programı içine alınması için mücadele ettiklerini bu konuda çok yol aldıklarını bildirerek en kısa zamanda bu konu hal olacak dedi.Şu anki mevcut koşullarda en iyi hizmetin verildiğini bunu hasta ve hasta yakınlarının söylemlerinden teyit ediyoruz. İnşallah Körfeze ve Körfezli hemşehrilerimize en iyisini sunmak için gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz diyerek sözlerini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817