OSMAN BADEM’DEN MİTİNGE DAVET
 Miting öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti Körfez ilçe teşkilatı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. İlçe başkanı Osman Badem’in başkanlığında gün boyu yapılan toplantılarda belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, kadın ve gençlik kolları mensuplarıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıldı.


Körfez ilçeden yüksek bir katılımla çıkarma yapılacağını açıklayan ilçe başkanı Osman Badem, Cumhurbaşkanı adayımızı ilimizde ağırlayacağımız bu anlamlı günde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a gönül veren tüm Körfez’li hemşerilerimizi mitingimize davet ediyoruz. Mitinge gitmek isteyen vatandaşlarımız için tüm mahallelerimizde muhtarlıkların önünden 13.30’dan itibaren araçlar kaldırılacaktır.Tüm vatandaşlarımızı Yeni Türkiye yolunda coşkumuza ortak olmaya davet ediyor, şimdiden teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817