Osman Gazi Parkı Açıldı

Kartepe Belediyesi ilçe halkına yeni oyun ve dinlence alanları kazandırmaya devam ediyor. Uzunçiftlik Işıklar mevkii Çamlık Mahallesi’nde yapılan Osman Gazi Parkı renkli görüntüler eşliğinde vatandaşların hizmetine sunuldu. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın ev sahipliği yaptığı açılışta TBMM Milli Eğitim, Kültür ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Ak Parti il Başkanı Mahmut Civelek, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Ak Parti İl ve İlçe yöneticileri, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, muhtarlar, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile Kartepelilerin ilgisi yoğun oldu.

 

İlçe genelinde farklı noktalarda 7’den 77’ye herkesime hitap eden fonksiyonel özelliklere sahip oyun ve dinlence alanları kazandıran Kartepe Belediyesi, Sapanca Yoluna cepheli Uzunçiftlik Işıklar mevkiinde Çamlık Mahallesi’nde 2750 metrekare alana sahip Osman Gazi Parkı’nın açılışında minikler için hazırlanan programla gönüllerinde eğlenme imkanı buldular. Kartepe Belediyesi Çocuk Mehteran Takımı ve Halk Oyunu gösterileri ile renklenen açılışta Çamlık Mahalle Muhtarı Hüseyin Sivrioğlu, mahallesinde gerçekleştirilen hizmetler için Başkan Şükrü Karabalık’a mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817