OSMAN PEPE, BU MESELE MEMLEKET MESELESİ
 Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe İzmit’te bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Mehmet Ali Paşa Mahallesi, İzmit Kapanönü ve İzmit merkezde dostları ve vatandaşlar ile bir araya geldi.Kasım ayında yapılacak olan seçimin parti meselesi değil, memleket meselesi olduğunu ifade eden Osman Pepe "1 Kasım'a kısa bir zaman kaldı. "Sen ben yok Türkiye var" anlayışı ile hareket etmeliyiz. Onun için bu seçim sıradan bir seçim değil. Bu seçim Türkiye’nin geleceğinin seçimidir. Gençlerimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın daha güzel bir Türkiye’de yaşaması için yapılacak seçimdir. Bu seçim sen, ben meselesi değil memleket meselesidir. Güvenin istikrarın, huzurun temini için yapılacak bir seçimdir. Bunun için önemli bir karar vereceğiz. 1 Kasım da ya huzur diyeceğiz, ya da huzursuzluk, Ya kalkınma diyeceğiz, ya yerinde sayma. Huzurun, istikrarın ve güven ortamının sürmesi için tek başına, iş başında bir iktidar olması gerekiyor. Bu da 13 yıldır ülkesi ve milleti için çalışan, hizmet eden AK Parti iktidarıdır" diye konuştu.

 

MEHMET ALİ PAŞA’DAN YOĞUN İLGİ

Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe’ye ziyaretleri sırasında Kocaeli Ak Parti eski Milletvekili Eyüp Ayar eşlik etti. Pepe’nin ilk ziyareti eskiden birlikte siyaset yaptığı arkadaşlarının yoğun şekilde bulunduğu Mehmet Ali Paşa Mahallesi oldu. Pepe, burada ilk olarak Mehmet Ali Camii’ni ziyaret etti.Ardından mahalle ziyaretini gerçekleştirdi. Osman Pepe’ye Mehmet Ali Paşa Mahallesinde yoğun ilgi oldu. Pepe sadece seçimlerden seçimlere değil her zaman eski dostlarını ziyaret ettiğini ve hasret giderdiklerini kaydetti.

 

KAPANÖNÜ’NDE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Osman Pepe Mehmet Ali Paşa ziyaretinin ardından İzmit merkez de bulunan Kapanönü’ nü ziyaret etti. Burada esnaflar ile sohbet eden Pepe “ AK parti döneminde esnafa her zaman sahip çıktı. 1 Kasım da yapılacak seçimler içinde hazırlanan yeni beyannamede de ağırlık esnaf ve KOBİ’ler için hazırlanan maddeler yer almaktadır. “ dedi

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817