OTO HIRSIZLARI AYNI SOKAKTA ARAÇLARI SOYDULAR..!

50 metre arayla iki aracı soyan hırsızlar, yaklaşık 7 bin liralık zarar verdiler.

Alınan bilgilere göre sabaha karşı gerçekleştirildiği tahmin edilen ve derince İtfaiye Müdürlüğü yakınlarında yer alan, Sırrıpaşa Mahallesi Aktop Sokak üzerinde yer alan Özcan saygın’a ait 06 MMK 57 plakalı otomobil ile Ahmet Kaya’ya ait 54 BK 710 plakalı minibüs, kelebek camları kırılarak soyuldu.

Hırsız ya da hırsızlar kelebek camlarını kırdıkları araçlara girerek, otodan teyp ve ses sistemini, minibüsten de televizyon ekranı, araç içi kamera sistemini ve ses sistemini sökerek çaldılar. Aynı cadde üzerinde ve 50 metre aralıklarla soyulan iki aracın sahibi de sabahlaeyin işe gitmek istediklerinde şok oldular.

Tamirci olan Özcan Saygın, gece hiç ses duyulmadığını ve sabah aracına binmek istediğinde arka kelebek camının kırık olduğunu görünce soyulduğunu anladığını söyledi. Her iki araçtan çalınan malzemelerin ve verilen zararın yaklaşık 7 bin lira olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817