banner2779
banner2752
banner2750

Otoban Üstü Camii’nin  minaresi tamamlandı

Körfez Belediyesi, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda Hacı Osman Mahallesi’nde otoban üstünde yeni bir cami yapımı için çalışmalara başlanmıştı. İhale süreci tamamlanır tamamlanmaz startı verilen cami inşaatında sona doğru yaklaşıldı.

BÖLGE İÇİN İHTİYAÇ

Caminin kaba inşaatı neredeyse tamamlanırken, minare de hazır hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalar sürekli olarak denetlenirken, kısa süre içerisinde iç dekorasyon çalışmalarının da başlanacağı belirtildi. Caminin tamamlanması ile bölge için önemli bir ihtiyaç daha tamamlanmış olacak.

150 KİŞİLİK OLACAK

858 metrekarelik alanda inşa edilecek olan Otoban Üstü Camii’nin bodrum katında bay ve bayan WC’ler ile abdesthane ve engelliler için alan yer alacak. 150 kişilik kapasiteye sahip olacak olan caminin bahçesinde ayrıca bir şadırvan da inşa edilecek. Çevresi ise dikey bahçeler ile güzel bir görünüme kavuşturulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751