banner2779
banner2752
banner2750

   Otobüs Terminalinde Hummalı Çalışma

 

Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Kurban Bayramı yoğunluğu yaşanıyor. Yoğunluk sebebi ile vatandaşların daha temiz, ferah ve hijyenik bir ortamda bulunmaları için her gün yapılan temizliğe ek olarak detaylı temizlik yapıldı. 6 bin 500 metre karelik kapalı, 23 bin metre karelik açık alanı bulunan terminalde, temizlenmedik tek nokta kalmadı. Olası yaşanabilecek yoğunluğa ek önlem alınarak ek temizlik personeli anlık ve sürekli temizlik yapacak. Ayrıca kırsal terminalde de kapsamlı temizlik yapıldı.

 

GÜVENLİK ÜST DÜZEYDE

Kocaeli Şehirlerarası Otobüs terminali 24 saat vatandaşlara hizmet veriyor. Terminalin yoğunluğu göz önünde bulundurularak güvenlik tedbirleri artırıldı. 69 kamera ile hizmet veren terminalde, toplam 35 güvenlik çalışanı bulundurularak adeta atılan her adım izleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile de ortak çalışılan otogar güvenlik çalışanları, gerek kaçak pişmaniye satıcılarının gerekse kaçak ulaşım sağlamaya çalışanları takip edecek.

 

KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

A dan Z’ye birçok farklı noktada onarım, yenileme ve bakım çalışması yapılan otogarda alınan önlemler vatandaşların bayramda ulaşımını daha rahat gerçekleştirmesini sağlayacak. Örnek otogar olarak adlandırılan Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminalinde ayrıca bayram öncesinde vatandaşların olası mağduriyet yaşamaması için Otogar Yönetimi ve Kocaeli Valiliği tarafından görevlendirilen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda; asayiş, ulaşım konusunda aksaklık yaşanmaması, anlık çözümler, güvenlik, temizlik, girişler ve çıkışlarda otoparkta yoğunluğun yaşanmaması gibi konular görüşüldü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751