OTOBÜSCİLERDEN DOĞAN’A ZİYARET
 İZMİT, 60-70 İLDEN DAHA BÜYÜK BİR İLÇE

 

İzmit’in her geçen gün büyüyüp geliştiğini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “şehrimizde  nüfus yılda yaklaşık 60-70 bin kişi artmaktadır. Yoğun nüfus artış bir takım sosyal yaşam sorunlarının da artması demektir. Trafik ve ulaşımda bunlardan birisidir. İzmit, yaklaşık 400 bin gece nüfusu ile Anadolu’daki 60-70 ilden daha büyük durumdadır. Nüfus artışı demek ulaşımın da artması demektir. Ulaşım konusunda her geçen gün yeni düzenlemelere ihtiyaç duyuluyor. Kooperatifler bu anlamda kamu hizmeti yapan kuruluşlar. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kooperatiflerimiz ulaşım hizmetleri ile ciddi bir yükü kaldırıp vatandaşlarımıza hizmet ediyorlar. Zor bir sektörde yaptığınız hizmet için sizlere teşekkür ederim.

 

AMAÇ SORUNLARI EN AZA İNDİRMEK

 

Kooperatiflerin zaman zaman sorunları oldu. Bizler de her zaman kendilerine destek olduk, bundan sonra da olacağız. Yeni yönetime görevlerinde başarılar diliyorum. Bir şehir ne kadar gelişirse o kadar cazip hale geliyor. Ne kadar çok cazip olursa o kadar çok insan geliyor. Ne kadar çözüm üretilirse üretilsin mutlaka trafikle, ulaşımla ilgili sorunlar olacaktır bizim amacımız bunu en aza indirmek” şeklinde konuştu. Kooperatif Başkanı Lokman Aydemir de Doğan’a kendilerine olan güven ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817