OTOMOBİL ÇARPIP KAÇTI

Kazadan sonra kaçan otomobil ve sürücüsü aranıyor.

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza D-100 Karayolu’nda meydana geldi. Yaşar Çakır (53) adlı kamyon şoförü, aracını parka bırakarak karşı tarafa, Nakliyeciler Sitesi’ne geçmek istedi.

Bu sırada İstanbul istikametine hızla gitmekte olan otomobil, karşıya geçmeye çalışan Yaşar Çakır’a çarptı.

Yaşar Çakır, çarpmanın etkisiyle orta bariyerlere uçarken, otomobil de aynı hızla yoluna devam etti. Yaralı şoför, çevreden yetişenler tarafından çağrılan ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Yaşar Çakır’ın iki ayağında kırık ve kafasında da çarpma etkisiyle yaralanmalar olduğu belirlendi. Polis, çarpıp kaçan otomobili ve sürücüsünü tespit etmeye çalışıyor.

Nakliyeciler tepkili

Yaşanan kaza sonrasında bir kez daha üst geçit isteklerini dile getiren nakliyeciler ve şoförler, bu noktada insanların da öldüğünü ama halen daha üst geçit yapılmadığını belirterek, ‘’İnsanlar mecburen tehlikeyi göze alarak karşıya geçiyor. Buraya bir üst geçit yapılmalı ve trafik düzenlenmeli, yoksa daha çok can yanacaktır’’ dediler.

Yaralı şoförü hastanede ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Vahit Eryılmaz, kaza olan noktaya acilen üst geçit yapılması gerektiğini ve bunu defaten ilettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817