OTOMOBİL GEÇERKEN YOL ÇÖKTÜ..!

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 19.00 sıralarında Cihat Aslan adlı sürücü, kullandığı 41 FP 186 plakalı otomobil ile İkizliçeşme Sokak’tan Yeşil Sokak’a giriş yapmak istedi.

Sokağa girdiği anda otomobilin altındaki toprak çökmeye başladı ve araç çukura düştü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSU ekipleri tarafından yapılan çalışma alanına düşen otomobil burada ki menfez kapağının üzerine çıktı.

Olay sırasında otomobilin ön sağ lastiği parçalanırken, alt takımları da kullanılamayacak şekilde hasar gördü. Polis olay yerine gelip rapor tutarken, İSU tarafından çalışma sonrasında kapatılan toprağın, yağmurun etkisiyle boşalması sonucu olayın yaşandığı belirtildi. Cihat Aslan zararını İSU’dan talep edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817